Forretningsbetingelser

Introduktion

Fakturu er en online platform, som udbyder økonomistyring. Kunden, kan selv oprette og administrere deres konti igennem Fakturus service.


Kundens ansvar

Kunden forpligter sig til at overholde dansk og udenlandsk lovgivning ved brug af Fakturu, dette gælder for alt indhold og aktivitet. Dette indebærer, at Kunden er ansvarlig for al den information og data, der offentliggøres fra vedkommendes konto. Kunden skal ligeledes sikre, at vedkommendes brug af Fakturu hverken direkte eller indirekte krænker tredjepartens intellektuelle ejendomsrettigheder.

Kunden må under ingen omstændigheder udføre bevidste aktiviteter, som lægger en større belastning på Fakturus servere eller funktioner. Kunden må ej heller dekonstruere eller på anden vis forsøge at opdage tjenestens kildekode, undtagen i det omfang, en sådan aktivitet udtrykkeligt er tilladt i henhold til den gældende lovgivning, trods denne begrænsning.

Kunden er personligt ansvarlig for sikkerheden ved adgang til egen konto / egne konti. Fakturu er ikke ansvarlig for skader forårsaget af autoriserede eller uautoriserede personer.

Kunden er ansvarlig for alt indhold, data og aktivitet, der sker gennem Kontoen. Indholdet overvåges, og et ulovligt indhold kan fjernes uden yderligere varsler, hvilket kan resultere i en mulig deaktivering af Kundens Konto / konti.


Fakturu ansvar samt ansvarsbegrænsning

Fakturu tilstræber sig højst mulig driftsstabilitet samt sikring af kundens data, men er ikke ansvarlig for forstyrrelser der ligger uden for Fakturus kontrol.

Ved nedetid eller systemfejl, skal Fakturu bestræbe sig at få servicen op igen inden for rimelig tid.

Fakturu fratager sig alt ansvar og udbetaler ingen kompensation ved systemfejl, nedetid, datatab eller lignende.


Opsigelse

Kunden kan til enhver tid opsige sin konto / sine konti hos Fakturu.

Fakturu kan opsige samarbejdet med Kunden, hvis det anses at Kunden har overtrådt Fakturus betingelser, eller på anden måde drevet virksomhed / handling i “dårlig tro”.


Persondata og databehandling

Ved oprettelse af en konto hos Fakturu, indsamles følgende information fra Kunden: e-mail, CVR og eventuelt øvrige virksomhedsoplysninger. Vi forsøger hos Fakturu at holde personlige oplysninger på et minimum.

Kunden kan til enhver til efterspørge af få at vide hvilke informationer vi har gemt.

Alle personoplysninger bliver gemt i op til 5 år, efter Kunden har opsagt sin konto / sine konti hos Fakturu.


Fakturu

Tjenesten udbydes af

OHBK Aps
Kronhjorten 146
9530 Støvring
CVR: 41411473


Forbehold for ændringer

Fakturu forbeholder sig retten til at løbende ændre og opdaterer gældende regler og betingelser.


Privatlivspolitik (GDPR)

Ved accept af Fakturu forretningsbetingelser, så accepteres samtidig Fakturus privatlivspolitik. Den kan læse her.